Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с дългите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с дългите

Здравейте днес ми откзаха дългите светлини само от лявата страна, проверих бушоните здрави са, проверих крушката и тя е здрава, но напрежрние няма а другият фар си свети нормално.

Първоначално публикувано от vanko_monev Покажи съобщение
    Здравейте днес ми откзаха дългите светлини само от лявата страна, проверих бушоните здрави са, проверих крушката и тя е здрава, но напрежрние няма а другият фар си свети нормално.
    Напрежение ли няма,или маса
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Mury, ако няма маса мисля и къси няма да има Или ти имаш предвид масата на самата крушка?

Я колега смени крушката за всеки случай. Провери с мултицет дали има напрежение на буксата за крушката, първо спрямо някоя обща маса по купето, а после спрямо самия цокъл.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

напрежение няма, пробвах крушката направо на акумолатора и работи, после пробвах с отделна маса по купето, но и така не стана
        Last edited by vanko_monev; d.m.y г., 19:30.

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
          Mury, ако няма маса мисля и къси няма да има Или ти имаш предвид масата на самата крушка?

Я колега смени крушката за всеки случай. Провери с мултицет дали има напрежение на буксата за крушката, първо спрямо някоя обща маса по купето, а после спрямо самия цокъл.
          Ми незнам бате,той казва че няма напрежение,опитвам се да разбера нещо повечеИ според мен проблема е в крушката,ма знае ли се.....
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Премери в двата края на бушоните за дългите какво има, оттам да тръгнем по веригата. Без да ги вадиш и при включени фарове.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
            X